Werken bij Vattenfall Sales Force

Benieuwd hoe het is om voor Vattenfall Sales Force te werken? Lees hier de ervaringen van Nayomi, verkoopmedewerker consumenten­markt.

Nayomi, hoe lang werk je nu precies voor VSF?

Momenteel werk ik hier 5 maanden, ik ben in september 2019 bij VSF gestart.

Aah, en je bent hier via Janet Herraiz, jouw moeder, binnen gekomen. Hoe vind je het om in dezelfde organisatie te werken als jouw moeder?

Oeh, haha ja eigenlijk wilden wij het eerst geheim houden, omdat ik net als andere starters behandeld wilde worden. Dit duurde alleen niet lang, het werd al snel duidelijk dat ik 'de dochter van' ben! Maar hoe denk ik er verder over? Nou het maakt het niet altijd makkelijker. Ik krijg er juist meer werk van; als ik 's avonds thuis kom, ben ik nog steeds aan het pitchen en trainen met haar!

Haha twee gedreven dames dus! En hoe gaat het in jullie team; jij bent een van de weinige dames van CM Zwolle, hoe vind je dit?

Toch wel lastiger dan verwacht; je moet je toch staande houden in die mannen wereld! Maar tegelijkertijd ook erg motiverend. Doordat die mannen altijd graag tegen elkaar bluffen, vind ik het des te leuker om ook mijzelf te bewijzen!

Voor mij voelt een werkdag zelfs niet eens als een werkdag. Elke dag is een feestje!

Je hebt de overgang van Nuon naar Vattenfall ook mogen meemaken. Hoe sta jij hier in?

Positief! We zijn veel meer gericht op duurzaamheid, dit vind ik heel belangrijk en gebruik het ook in mijn pitch.

Kijk aan, dat is goed om te horen! En vertel eens, wat vind jij nou eigenlijk de leukste klanten aan de deur?

Nou eigenlijk zijn dat toch de volksbuurtjes. Deze mensen zijn lekker nuchter en gezellig. Kortom; doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Je kunt daar lekker jezelf zijn en soms misschien wat brutaal, daar kijken ze toch niet van op. Het zijn vaak hardwerkende mensen die net thuis komen en een biertje hebben open getrokken op het moment dat ik dan aankom. Ik mag er dan gezellig bij komen zitten en mijn verhaal/pitch doen!

Dat klinkt inderdaad gezellig. We zijn al heel wat over jou te weten gekomen. Wil jij zelf nog iets kwijt?

Jazeker; ga vooral dit werk doen! Het is enorm leerzaam, uitdagend en super gezellig onderling! Voor mij voelt een werkdag zelfs niet eens als een werkdag. Elke dag is een feestje!