Over Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers van elektriciteit en warmte in Europa. We lopen voorop in de duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot-Brittannië en Frankrijk werken we met meer dan 19.500 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren. Binnen Vattenfall Sales Force dragen we hier met meer dan 200 collega’s direct aan bij.

Onze ambitie

Het is onze ambitie ervoor te zorgen dat onze kinderen én hun kinderen vrij van fossiele brandstof kunnen leven. En die ambitie moet werkelijkheid worden. Daar draag jij als adviseur van Vattenfall Sales Force direct aan bij door zoveel mogelijk mensen te laten meedoen aan onze missie. Dit maakt jou een onmisbare schakel om onze ambitie werkelijkheid te laten worden! Een duurzame wereld Wij maken het voor iedereen mogelijk om een bijdrage te leveren aan deze ambitie, simpelweg door voor ons te kiezen. Wij geloven dat vele kleine initiatieven samen voor een groots resultaat kunnen zorgen.

Een duurzame wereld

Wij maken het voor iedereen mogelijk om een bijdrage te leveren aan deze ambitie, simpelweg door voor ons te kiezen. Wij geloven dat vele kleine initiatieven samen voor een groots resultaat kunnen zorgen.

Kerncijfers

6.800.000

Elektriciteitsklanten

1.800.000

Warmteklanten

3.300.000

Netwerkafnemers

2.300.000

Gasklanten

19.859

Medewerkers

7.716

Miljoen SEK jaarwinst

Duurzame relaties

Die duurzame wereld begint bij jou als energieadviseur. Binnen Vattenfall Sales Force leiden wij de beste adviseurs op, die onze klanten op een professionele en persoonlijke manier adviseert over onze beste producten en diensten die bijdragen aan deze ambitie.

Laagdrempelig contact

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Hier hoeft onze klant niet zelf naar op zoek te gaan. Wij zijn letterlijk en figuurlijk dichtbij, telefonisch en aan de deur.

Word onderdeel van onze missie

Doe jij ook mee? Solliciteer vandaag nog als energieadviseur of accountmanager bij Vattenfall Sales Force. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via werkenbij op vattenfallsales punt nl of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bekijk vacatures