Responsible disclosure

Bij het Vattenfall SalesForce vinden we de veiligheid van onze systemen en bescherming van informatie over onze patiënten en medewerkers erg belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan de beveiliging van onze systemen. Ondanks onze zorg en inzet kan het voorkomen dat er een zwakke plek ontstaat in onze ICT-systemen. Als u denkt een zwakke plek te hebben gevonden, dan werken we graag met u samen deze situatie zo spoedig mogelijk op te lossen. We verzoeken u dan ook deze informatie met ons te delen.

Wij vragen u:

Wij beloven u:

Als dank voor uw hulp bieden wij een beloning aan voor elke melding van een ons nog onbekend beveiligingsprobleem. De grootte van de beloning bepalen wij aan de hand van de ernst van de lek en de kwaliteit van de melding.

Wij streven er naar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en wij worden graag betrokken bij een eventuele publicatie over het probleem nadat het is opgelost. Het beleid voor Responsible Disclosure van het Vattenfall SalesForce is een aanvulling op de leidraad zoals deze is beschreven door het Nationaal Cyber Security Center (NCSC). Het is geen uitnodiging om onze ICT-systemen actief te scannen om zwakke plekken te ontdekken. Het Vattenfall SalesForce monitort zelf haar ICT-systemen.