Energieadviseur buitendienst Flevoland (Noordoost-Polder)

Op zoek naar een werkgever die investeert in jouw ontwikkeling en regelmatig zijn waardering uit? Word Energieadviseur buitendienst bij Vattenfall in de provincie Flevoland!

Solliciteren

Vertegenwoordiger buitendienst | VATTENFALL-regio Flevoland (Noordoost-Polder)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Werk je graag in een team van gedreven mensen? En is het jouw missie om bestaande records te verbreken en je bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld voor “The Next Generation”? Word vertegenwoordiger buitendienst in regio Flevoland (Noordoost-Polder) bij Vattenfall Sales Force! Je krijgt van ons alle vrijheid binnen de door jou gewerkte uren om te zorgen dat je jouw prestatie levert.

Geen of weinig saleservaring? Geen probleem!

Word jij er enthousiast van om een connectie aan te gaan met mensen en heb je een gezonde dosis overtuigingskracht? Dan heb jij alle ingrediënten om succesvol te worden in je werk. Ook zonder saleservaring. Wij helpen je in je persoonlijke ontwikkeling door opleiding en coaching. Binnen een week kun je bij ons aan de slag als vertegenwoordiger buitendienst. Uiteraard niet gelijk alleen, maar samen met je coach.

Word de beste versie van jezelf

Jij bent iemand die het beste uit zichzelf wilt halen. Lukt dat? Dan belonen wij jouw resultaten heel goed. En staan wij naast je als je door wilt groeien. Even voor jouw beeldvorming: bijna al onze teamleiders zijn als vertegenwoordiger buitendienst begonnen. Wij geloven dat iedereen met de juiste instelling een topverkoper kan worden en bieden daarvoor opleidingen en trainingen op maat. Het behalen van je EVC (ervaringscertificaat) op mbo- of hbo- niveau behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen als vertegenwoordiger buitendienst?

Als vertegenwoordiger buitendienst (wij noemen dat energieadviseur) in Flevoland van ons duurzame A-merk Vattenfall zorg je ervoor dat particulieren een energie- en/of stroomcontract afsluiten bij Vattenfall. Dit doe je door zelfstandig en wijkgericht potentiële klanten op geselecteerde adressen te bezoeken. Die adressen selecteren wij op voorhand voor jou, zodat jij het meeste uit je dag kunt halen. Voorafgaand worden er geen afspraken gemaakt, het is dus volledig koude acquisitie. Vanuit de standplaats Zwolle bewerk je jouw werkgebied.

De ideale vertegenwoordiger buitendienst:

 • Is ambitieus en een commerciële doorzetter;
 • Is leergierig en representatief;
 • Beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Is minimaal vier dagen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 11:30 en 20:00.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een basissalaris van €1.995,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit staat los van je salesprestaties;
 • Een resultaatafhankelijke bonus bij het behalen van je targets. Uiteindelijk kan jouw salaris oplopen tot €6.000,- bruto per maand;
 • Je begint met een tijdelijk contract, maar zijn we beiden tevreden? Dan bieden we je graag een vast contract aan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • iPad en telefoon;
 • Pensioenopbouw;
 • 25 vakantiedagen;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door diverse sales-, communicatie- en online trainingen, maar ook met een EVC-traject waarbij jij je mbo- of hbo-diploma kunt halen;
 • Coaching van jouw leidinggevende en/of starters- en fieldcoach;
 • Professioneel en enthousiast team;
 • Incentives en legendarische teamuitjes.

Dit zijn wij:

Vattenfall gaat voor fossielvrij leven binnen één generatie. Om daar te komen, moeten zoveel mogelijk mensen meedoen. En daar ga jij aan bijdragen als onderdeel van Vattenfall Sales Force. Vattenfall Sales Force is de commerciële buitendienst van ons A-merk Vattenfall en de beste salesorganisatie van Nederland. Waarom wij de beste zijn? Niet omdat wij de meeste energiecontracten verkopen, maar omdat wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met jou als vertegenwoordiger buitendienst. Wij steken veel tijd in jouw ontwikkeling tot de beste salesprofessional die je kunt zijn. Met ruim 200 energieke collega’s bieden wij zowel consumenten als het MKB passende energiecontracten aan op een transparante en eerlijke manier. Dit zijn wij geworden door de beste verkopers te zien in mensen zoals jij en ik.

Solliciteer vandaag nog
Bij ons leer je dat je veel meer kunt dan je zelf dacht. Word de beste versie van jezelf en solliciteer bij Vattenfall Sales Force.

Solliciteer voor deze functie

pdf, odt, doc en docx documenten zijn toegestaan