Energieadviseur buitendienst Flevoland

Weet jij met jouw enthousiaste instelling de meeste energiecontracten en besparingsproducten te verkopen aan onze consumenten? Heb jij het commerciële doorzettingsvermogen wat wij zoeken? Word verkoper buitendienst voor de consumenten­markt bij Vattenfall Sales Force!

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Werk je graag in een team van gedreven mensen? En is het jouw missie om bestaande records te verbreken en je bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld voor “The Next Generation”? Word vertegenwoordiger buitendienst bij Vattenfall Sales Force! Je krijgt van ons alle vrijheid binnen de door jou gewerkte uren om te zorgen dat je jouw prestatie levert.

Wat ga je doen?
Als verkoper buitendienst (wij noemen dat energieadviseur consumenten­markt) van ons duurzame A-merk Vattenfall zorg je ervoor dat particulieren een energiecontract afsluiten bij Vattenfall of verkoop je één van de producten gelinkt aan energiebesparing, verduurzaming of van onze samenwerkende partners. Dit doe je door zelfstandig en wijkgericht potentiële klanten op geselecteerde adressen te bezoeken. Die adressen selecteren wij op voorhand voor jou, zodat jij het meeste uit je dag kunt halen. Voorafgaand worden er geen afspraken gemaakt, het is dus volledig koude acquisitie. Vanuit de standplaats bewerk je jouw werkgebied. Heb je geen eigen auto om naar het werkgebied te gaan? Geen probleem!

Geen of weinig sales ervaring? Geen probleem!
Word jij er enthousiast van om een connectie aan te gaan met mensen en heb je een gezonde dosis overtuigingskracht? Dan heb jij alle ingrediënten om succesvol te worden in je werk. Heb jij al ervaring als accountmanager? Dan sluit je profiel goed aan. Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Wij helpen je in je persoonlijke ontwikkeling door opleiding en coaching. Binnen een week kun je bij ons aan de slag als verkoper buitendienst. Uiteraard niet gelijk alleen, maar samen met je coach. Wij geloven dat iedereen met de juiste instelling een topverkoper kan worden en bieden daarvoor opleidingen en trainingen op maat. Het behalen van je EVC (ervaringscertificaat) op mbo- of hbo- niveau behoort tevens tot de mogelijkheden, daarnaast kan je een van de leerlijnen volgen om je verder te ontwikkelen in Sales of Leadership.

Dit breng je mee

 • Je bent leergierig en een commerciële doorzetter;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je kan een VOG overhandigen;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar van 11:30 - 20:00 uur;
 • Je hoeft geen startkwalificatie te hebben, daar kunnen wij je bij helpen!

Dit krijg je ervoor terug

 • Het bruto basissalaris per maand op basis van 40 uur bedraagt €2.600,-. Dit staat los van je salesprestaties
 • Een resultaatafhankelijke bonus bij het behalen van je targets
 • Je begint met een tijdelijk contract via onze partner rpo-staffing , maar zijn we beiden tevreden? Dan bieden we je, via hen, graag een vast contract aan
 • Reiskostenvergoeding
 • iPad en telefoon
 • Pensioenopbouw
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-uur)
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan een groeigesprek. Vanuit dit groeigesprek zijn er drie leerlijnen mogelijk; het behalen van je EVC om je mbo- of hbo-certificaat te halen, leerlijn Sales-Expert of leerlijn Leadership.
 • Mogelijkheid om door te groeien tot ‘senior’ met extra privileges
 • Coaching van jouw leidinggevende en/of starters- en fieldcoach
 • Altijd de mogelijkheid tot hulp van een online coach (psycholoog) via Open-up
 • Professioneel en enthousiast team
 • Incentives en leuke teamuitjes

Dit is Vattenfall Sales Force
Vattenfall gaat voor fossielvrij leven binnen één generatie. Om daar te komen, moeten zoveel mogelijk mensen meedoen. En daar ga jij aan bijdragen als onderdeel van Vattenfall Sales Force. Vattenfall Sales Force is de commerciële buitendienst van het duurzame A-merk Vattenfall en de beste salesorganisatie van Nederland. Waarom wij de beste zijn? Niet omdat wij de meeste energiecontracten verkopen, maar omdat wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met jou. Wij steken veel tijd in jouw ontwikkeling tot de beste salesprofessional die je kunt zijn. Met ruim 200 energieke collega’s bieden wij zowel consumenten als het MKB passende energiecontracten aan op een transparante en eerlijke manier. Dit zijn wij geworden door de beste verkopers te zien in mensen zoals jij en ik.

Solliciteer vandaag nog!
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct of bel Frans Bos voor meer informatie op 06 – 11 92 72 06. Je kunt ook een mail sturen naar recruitmentvsf op rpostaffing punt nl.

Solliciteer voor deze functie

pdf, odt, doc en docx documenten zijn toegestaan