Energieadviseur buitendienst (8 – 32 uur)

Weet jij met jouw enthousiaste instelling de meeste energiecontracten en besparingsproducten te verkopen aan onze consumenten? Heb jij het commerciële doorzettingsvermogen wat wij zoeken? Word onderdeel van onze nieuwe flexpool bij Vattenfall Sales Force!

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Werk je graag in een team van gedreven mensen? En durf jij de uitdaging aan om records te verbreken? Wil jij daarnaast een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld voor “The Next Generation”? Word onderdeel van onze nieuwe flexpool van energieadviseurs bij Vattenfall Sales Force! Je krijgt van ons alle vrijheid binnen de door jou gewerkte uren om te zorgen dat je jouw prestatie levert.


Wat ga je doen?
Als energieadviseur op de consumenten­markt ga jij bij Vattenfall aan de slag voor een A-merk. Je gaat langs bij consumenten om in gesprek te gaan over hun energiecontract en de behoefte te pijlen voor energiebesparende producten, hierdoor ben je continue bezig met de verduurzaming ten goede van de klant. Je gaat zelfstandig te werk en benaderd potentiële klanten op geselecteerde aderessen. Deze aderessen worden op voorhand voor jou geselecteerd, zodat jij het meeste uit jouw dag kan halen.


Geen of weinig sales ervaring? Geen probleem!
Word jij er enthousiast van om een connectie aan te gaan met mensen en heb je een gezonde dosis overtuigingskracht? Dan heb jij alle ingrediënten om succesvol te worden in je werk. Heb jij al ervaring als accountmanager? Dan sluit je profiel goed aan. Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Wij helpen je in je persoonlijke ontwikkeling door opleiding en coaching. Binnen een week kun je bij ons aan de slag als verkoper buitendienst. Uiteraard niet gelijk alleen, maar samen met je coach. Wij geloven dat iedereen met de juiste instelling een topverkoper kan worden en bieden daarvoor opleidingen en trainingen op maat.

Dit breng je mee

 • Je bent een commerciële doorzetter;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je kan een VOG overhandigen;
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar in diensten van 4 uur (tussen 11:30 -20:00 uur);
 • Je hoeft geen startkwalificatie te hebben, daar kunnen wij je bij helpen!

Dit krijg je ervoor terug

 • Een uurloon van €11,93 bruto;
 • Een resultaatafhankelijke bonus bij het behalen van je targets;
 • Een tijdelijk contract via onze partner RPO-Staffing;
 • Reiskostenvergoeding;
 • iPad en telefoon;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-uur);
 • Coaching van jouw leidinggevende en/of starters- en fieldcoach;
 • Professioneel en enthousiast team;
 • Incentives en leuke teamuitjes;

Dit is Vattenfall Sales Force
Vattenfall gaat voor fossielvrij leven binnen één generatie. Om daar te komen, moeten zoveel mogelijk mensen meedoen. En daar ga jij aan bijdragen als onderdeel van Vattenfall Sales Force. Vattenfall Sales Force is de commerciële buitendienst van het duurzame A-merk Vattenfall en de beste salesorganisatie van Nederland. Waarom wij de beste zijn? Niet omdat wij de meeste energiecontracten verkopen, maar omdat wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met jou. Wij steken veel tijd in jouw ontwikkeling tot de beste salesprofessional die je kunt zijn. Met ruim 200 energieke collega’s bieden wij zowel consumenten als het MKB passende energiecontracten aan op een transparante en eerlijke manier. Dit zijn wij geworden door de beste verkopers te zien in mensen zoals jij en ik.

Solliciteer vandaag nog!
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct of bel Frans Bos voor meer informatie op 06 – 11 92 72 06. Je kunt ook een mail sturen naar werkenbij op vattenfallsales punt nl.

Solliciteer voor deze functie

pdf, odt, doc en docx documenten zijn toegestaan