Werken bij Vattenfall

Door bij Vattenfall Sales Force te werken draag jij ook je steentje bij aan verduurzaming: Vattenfall streeft naar het mogelijk maken van een fossielvrij leven binnen één generatie!

Wij zijn de beste sales organisatie in Nederland en dat willen we graag zo houden. Dit zijn wij geworden door de beste verkopers te zien in mensen zoals jij en ik. Wij staan naast elkaar van schoonmaker tot directeur. Niet alleen aan de lunchtafel, maar ook in de vergaderzaal.

Vrijheid

Wij begrijpen dat je niet alleen zoekt naar een baan, maar een way of life. Daarom geven wij jou de vrijheid om je dag zelf in te delen of zelfstandig aan de slag te gaan en ook nog je eigen salaris te bepalen! Werken is thuiskomen voor jou in de gezellige familiesfeer die heerst onder collega’s, waarmee je nog even een potje poolt of dart voordat de werkdag echt begint.

Ontwikkeling

Een baan bij Vattenfall Sales Force gaat veel verder dan werken alleen. Ben jij goed voor ons dan zijn wij beter voor jou. Wij zorgen voor onze collega's en investeren in vaardigheden waar je niet alleen bij ons, maar in de rest van je carrière wat aan hebt. Als beste salesorganisatie hebben wij natuurlijk ook toptrainers in dienst, die jou opleiden tot de beste adviseur. Daarnaast blijven zij continu met jou in gesprek over jouw ontwikkeling. We luisteren, ondersteunen én belonen. Bij ons ben je in goede handen.

Wij beloven jou!

De hoogste sales zowel individueel als in teamverband halen? Daar helpen we je bij!

Groei door naar senior functies als o.a. starterscoach, verkoopleider of teamleider

De vrijheid om zelf je werkdag in te delen. Wie wil dat nou niet?

On target earning maakt het maximaliseren van je eigen salaris tot een uitdaging.

Word jij onze nieuwe collega?