Accountmanager buitendienst MKB Friesland

Ben jij een echte commerciële doorzetter en heb je jouw eerste stappen al gezet in de sales? Word Accountmanager buitendienst MKB bij Vattenfall in de provincie Friesland!

Solliciteren

Accountmanager buitendienst MKB | VATTENFALL-regio Friesland

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij je salesvak als geen ander kunt beoefenen en ontwikkelen, geen dag hetzelfde is en je rijkelijk wordt beloond voor je prestaties? Is het jouw missie om bestaande records te verbreken en je bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld voor “The Next Generation”? Word accountmanager buitendienst voor het MKB in de regio Friesland bij Vattenfall Sales Force! Je krijgt van ons alle vrijheid binnen de door jou gewerkte uren om te zorgen dat jij eruit haalt wat erin zit.

Word de beste versie van jezelf

Als ervaren verkoper of accountmanager heb jij al de nodige saleservaring die je kunt gebruiken in je werk als energieadviseur zakelijke markt voor Vattenfall. Maar je bent nooit uitgeleerd. Daarom bieden we jou een op maat gesneden ontwikkeltraject aan vanaf de start. Denk aan een ontwikkeltraject gericht op verkoopskills, maar bijvoorbeeld ook op leiderschap. Ook is het mogelijk om via het EVC-traject jouw mbo- of hbo-diploma via ons te halen. Want wij investeren graag in jou. Daar plukken wij immers ook de vruchten van.

Wat ga je doen als accountmanager buitendienst MKB?

Als accountmanager buitendienst MKB (wij noemen dit energieadviseur zakelijke markt) adviseer jij over energie aan het MKB. Dit doe je op een manier die voor jou het beste past. Je krijgt alle vrijheid van ons. Want we hoeven jou niet meer te vertellen wat je van minuut tot minuut moet doen. Met een A-merk als Vattenfall en jouw opgedane saleservaring voer je goede, inhoudelijke gesprekken over hun bedrijfsvoering en hoe onze energie en stroom hen daarin kan ondersteunen. Jij bent dé sparringpartner op het gebied van energie voor deze ondernemers. Vanuit je standplaats Zwolle bewerk je de Friese markt.

Hoe ga je te werk?
Je bezoekt iedere dag zelfstandig en wijkgericht potentiële klanten op geselecteerde adressen. Die adressen selecteren wij op mogelijke succeskans, zodat jij het meeste uit je dag haalt. Deze adressen bestaan voor 60-70% uit de zzp’er die kantoor heeft aan huis. Voorafgaand worden er geen afspraken gemaakt. Het is dus volledig koude acquisitie. Maar daar ben jij niet bang voor.

Dit ben jij:

 • Je bent ambitieus en een commerciële doorzetter;
 • Je bent leergierig en representatief;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je ben in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal een jaar saleservaring opgedaan.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een basissalaris van €1.995,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit staat los van je salesprestaties;
 • Een resultaatafhankelijke bonus bij het behalen van je targets. Uiteindelijk kan jouw salaris oplopen tot €6.000,- bruto per maand;
 • Je begint met een tijdelijk contract, maar zijn we beiden tevreden? Dan bieden we je graag een vast contract aan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Zijn we na drie maanden allebei tevreden? Dan krijg je een leaseauto van ons;
 • iPad en telefoon;
 • Pensioenopbouw;
 • 25 vakantiedagen;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door diverse sales-, communicatie- en online trainingen, maar ook met een EVC-traject;
 • Coaching van experts in het salesvak;
 • Professioneel en enthousiast team.

Dit zijn wij:

Vattenfall gaat voor fossielvrij leven binnen één generatie. Om daar te komen, moeten zoveel mogelijk mensen meedoen. En daar ga jij aan bijdragen als onderdeel van Vattenfall Sales Force. Vattenfall Sales Force is de commerciële buitendienst van het duurzame A-merk Vattenfall en de beste salesorganisatie van Nederland. Waarom wij de beste zijn? Niet omdat wij de meeste energiecontracten verkopen, maar omdat wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met jou. Wij steken veel tijd in jouw ontwikkeling tot de beste salesprofessional die je kunt zijn. Met ruim 200 energieke collega’s bieden wij zowel consumenten als het MKB passende energiecontracten aan op een transparante en eerlijke manier. Dit zijn wij geworden door de beste verkopers te zien in mensen zoals jij en ik.

Solliciteer vandaag nog!
Bij ons leer je dat je veel meer kunt dan je zelf dacht. Word de beste versie van jezelf en solliciteer nu bij Vattenfall Sales Force.

Solliciteer voor deze functie

pdf, odt, doc en docx documenten zijn toegestaan